Hopp til hovedinnhold
  • Gjeldende Initial
  • 1. Planlegg de nye vanene dine
  • 2. Adferd
  • 3. Anker
  • 4. Feire
  • 5. Vaneverktøyet
  • Complete

Velkommen til OcuWellness™ Vanebyggerverktøyet

Skap nye enkle vaner for å forbedre tørre øyne

Vi forstår frustrasjonen din med tørre øyne, så vi er her for å hjelpe deg gjennom øyets velværereise med en helhetlig tilnærming: OcuWellnessTM Program. Dette programmet inkluderer daglig bruk av øyedråper som Ocutears® for å lindre symptomene på tørre øyne, kombinert med digitale veiledningsverktøy for å hjelpe deg med å ta små skritt mot lindring av tørre øyne.

Du er nå i ferd med å starte OcuWellness-vanebyggerverktøyet, som er en enkel steg-for-steg-tilnærming som hjelper deg å gjøre små endringer for å transformere situasjonen din.

Dette verktøyet vil gi deg kunnskapen til å skape nye vaner som takler ubehaget ditt fra grunnen av. Den bruker en utprøvd metode utviklet ved hjelp av vitenskapen om atferdsdesign, men ikke bekymre deg - det er mye enklere enn det høres ut!

Med bare noen få enkle trinn, er vanebyggeverktøyet beregnet på å hjelpe deg med å skape varige, positive vaner som du kan innføre i hverdagen. Vær oppmerksom på at all personlig informasjon du oppgir i svarene dine vil automatisk bli behandlet slik at det ikke avslører identiteten din. Vi vil be deg om e-postadressen din for å kunne sende deg resultatene etter at du har gjennomført quizen. Med din tillatelse vil vi også bruke informasjonskapsler for å samle inn informasjon om verktøyets funksjonalitet. Dette er kun for statistiske formål og kan ikke brukes til å identifisere deg på en direkte måte. Du kan få vite mer ved å lese vår personvernerklæring.

Ved å bruke vanebyggeverktøyet bekrefter du at du har lest og forstått vilkårene og betingelsene for behandling av svarene dine og de innsamlede dataene.

Vi håper du liker våre anbefalinger, men husk at de ikke kan erstatte profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling. Rådfør deg alltid legen din for personlig medisinsk veiledning.

Vi vil stundom sende deg faktiske OcuWellness™-artikler og innhold som vi mener du kan ha glede av. Hvis du synes det er interessant, merk av i boksen nedenfor.Retningslinjer for personvern.

Jeg er interessert i øyevelvære og ønsker å holde meg oppdatert med OcuWellness™ sine nyheter og kampanjer via e-post.