Hopp til hovedinnhold

UBEHAG VED KONTAKTLINSER

Bruk av kontaktlinser over lengre perioder kan forårsake øyeproblemer som tørre-og røde øyne. Dette kan skje når øynene dine ikke får nok oksygen til å produsere naturlige tårer.

7 AV 10 PERSONER SOM BRUKER KONTAKTLINSER OPPLEVER AT SYMPTOMENE PÅ TØRRE ØYNE BLIR VERRE SENERE PÅ DAGEN.

Når du har tørre øyne, kan det være ubehagelig å bruke kontaktlinser. Noen mennesker slutter å bruke linser helt, mens andre kan føle seg bekymret eller flaue over at de må bruke briller oftere.

Den gode nyheten er at du ikke trenger å kvitte deg med kontaktlinsene dine for å bevare øyehelsen din, det finnes gode, enkle tips til øyepleie som du kan følge for å håndtere tørre øyne og lindre ubehaget ved tåkesyn og røde øyne som kan oppstå ved bruk av kontaktlinser.

Oppdag hvordan du enkelt kan håndtere de tørre øynene dine og fortsette å bruke kontaktlinser med vårt OcuWellness-Hjelpemiddel-for-gode-rutiner og Ocutears®-øyedråper fra Santen.

GRUNNLEGGENDE ØYEPLEIE FRA SANTEN

Bla gjennom Santens produktutvalg for å finne en god løsning for øyepleie som passer deg og dine behov, og som kan gi deg langvarig lindring fra tørre øyne, hovne øyne, blefaritt og andre øyesykdommer.
YTTERLIGERE RESSURSER
Informasjonen på dette nettstedet erstatter ikke anbefalinger fra legen din. Rådfør deg med en lege dersom du har spørsmål angående tilstander, symptomer eller behandlinger.