Hopp til hovedinnhold

VALG AV ØYEDRÅPER

Vi vet at øyeproblemer kan være frustrerende, og at det er vanskelig å vite hvilke produkter som kan hjelpe. Vi har derfor laget en rask quiz for å hjelpe deg med å finne ut hvilket Santen-produkt som passer best til øyesymptomene dine. Slik gjør du det:

Du er i gang med å bruke OcuWellness® EyeDrop Finder, som vil hjelpe deg å finne det riktige Santen-produktet ved hjelp av noen få enkle flervalgsspørsmål om symptomene dine og tilstanden til øynene dine. Vær oppmerksom på at all personlig informasjon du oppgir ved svarene dine vil automatisk bli behandlet slik at det ikke avslører identiteten din. Vi vil be deg om e-postadressen din for å kunne sende deg resultatene på slutten av quizen. Med din tillatelse vil vi også bruke informasjonskapsler for å samle inn informasjon om quizens funksjonalitet. Dette er kun for statistiske formål og kan ikke brukes til å identifisere deg på en direkte måte. Du kan få vite mer ved å lese vår personvernerklæring.

Ved å bruke EyeDrop Finder bekrefter du at du har lest og forstått vilkårene og betingelsene for behandling av svarene dine og de innsamlede dataene.

Vi håper du liker våre anbefalinger, men husk at de ikke kan erstatte profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling. Rådfør deg alltid med legen din for personlig medisinsk veiledning.

HVORDAN DET VIRKER

  1. Svar på følgende spørsmål for å fortelle oss hvilke øyesymptomer du opplever
  2. Fyll inn e-postadressen din
  3. Resultatene dine kommer med en Santen-produktanbefaling basert på de angitte symptomene dine
Informasjonen på dette nettstedet erstatter ikke anbefalinger fra legen din. Rådfør deg med legen din dersom du har spørsmål angående tilstander, symptomer eller behandlinger.