Hopp til hovedinnhold

OCUTEARS®

Finn ut mer om Ocutears®-produkter fra Santen

Ocutears®-øyedråper, kombinert med OcuWellness-Hjelpemiddel-for-gode-rutiner, kan bidra til å lindre langvarige symptomer på tørre øyne sammen med Ocutears® HYDRO+ øyedråper. Les videre for å lære mer om fordelene med Ocutears® HYDRO+, hvorfor den skiller seg ut, hvor du kan kjøpe produktet og hva du må gjøre dersom symptomene på tørre øyne vedvarer.

OCUTEARS® ØYEDRÅPER FOR TØRRE ØYNE

Oppnå langvarig lindring og bli kvitt frustrasjonen rundt tørre øyne med Ocutears-øyedråper og OcuWellnessTM -Hjelpemiddel-for-gode-rutiner. Les videre for å oppdage fordelene med Ocutears®-øyedråper og oppnå en god komfort for tørre øyne.

HYDRO+ ØYEDRÅPER

Oppdag fordelene med Ocutears® HYDRO+ øyedråper og hvordan det kan bidra til å lindre frustrasjonene ved langvarige symptomer på røde og tørre øyne.

OCUTEARS® FAQ

Har du spørsmål om røde og tørre øyne, eller våre Ocutears®-produkter? Les videre for å få svar på ofte stilte spørsmål.

SLIK PÅFØRER DU ØYEDRÅPENE

Det er enkelt å påføre Ocutears®-øyedråper. Lær mer om den riktige måten å påføre Ocutears® HYDRO+ øyedråper for langvarig lindring av symptomer på tørre øyne.

SAMMENSETNINGEN AV OCUTEARS®-ØYEDRÅPENE

Ocutears® øyedråper bidrar til å beskytte, smøre og fukte tørre øyne, samtidig som de forhindrer langsiktige øyeproblemer – uansett årsak. Finn ut mer om hva som gjør Ocutears® øyedråper annerledes.

HVA OM DE TØRRE ØYNENE MINE IKKE BLIR BEDRE?

Hvis øyedråper ikke reduserer symptomene på tørre øyne, finnes det reseptbelagte medisiner og andre gode alternativer. Finn ut mer om de gode alternativene og løsningene som kan være tilgjengelige for deg og fremme øyehelsen din.

GRUNNLEGGENDE ØYEPLEIE FRA SANTEN

Bla gjennom Santens produktutvalg for å finne en god løsning for øyepleie som passer deg og dine behov, og som kan gi deg langvarig lindring fra tørre øyne, hovne øyne, blefaritt og andre øyesykdommer.
Informasjonen på dette nettstedet erstatter ikke anbefalinger fra legen din. Rådfør deg med en lege dersom du har spørsmål angående tilstander, symptomer eller behandlinger.