Hopp til hovedinnhold

ØYEPLEIE

Riktig øyepleie og det å være bevisst på en god øyehelse er ekstremt viktig og kan hjelpe deg med å unngå vanlige øyeproblemer. Selv om øyeproblemer ikke nødvendigvis er enkle å kontrollere, kan det hjelpe å følge noen gode rutiner som gir en mer komfortabel følelse i øynene dine.

Det er flere faktorer som spiller inn på øyehelsen din, og som kan gjøre tørre øyne verre, inkludert:

  1. Å ikke drikke nok vann
  2. Langvarig skjermtid
  3. Klimaanlegg og luftforurensning

Men det finnes også mange ting du kan gjøre for å opprettholde en god øyehelse. Noen små endringer i de daglige vanene dine, opprettholde en god daglig rutine for øyepleie og bruk av øyedråper kan bidra til å holde øynene dine behagelige og komfortable.

Ta en titt på OcuWellness Hjelpemiddel-for-gode-rutiner for å finne ut mer om øyehelse, øyepleie og hvordan du kan bevare synet ditt.

TA VARE PÅ ØYEHELSEN DIN

God øyepleie og en god rutine kan hjelpe deg med å unngå øyeproblemer senere. Finn ut mer om hvordan du kan ta vare på øyehelsen din.

ØYEPROBLEMER

Noen miljøfaktorer og mye skjermtid er vanlige utløserfaktorer for tørre øyne. Finn ut mer om disse faktorene og viktigheten av en god rutine for øyepleie.

HVA ER DEN PERFEKTE LØSNINGEN FOR DEG?

Det kan være en utfordring å finne det riktige produktet som gir deg og øynene dine lindring. Hva om du kunne svare på noen få enkle spørsmål og velge det perfekte øyepleie-produktet for deg? Med EyeDrop Finder – quizen som hjelper deg til å finne de rette øyedråpene, kan du det!

GRUNNLEGGENDE ØYEPLEIE FRA SANTEN

Bla gjennom Santens produktutvalg for å finne en god løsning for øyepleie som passer deg og dine behov, og som kan gi deg langvarig lindring fra tørre øyne, hovne øyne, blefaritt og andre øyesykdommer.
Informasjonen på denne siden skal ikke erstatte anbefalinger fra legen din. Rådfør deg med en lege dersom du har spørsmål angående dine tilstander, symptomer eller behandlinger.