Hopp til hovedinnhold

PLAGET AV TØRRE ØYNE?

Fanger de tørre øynene deg i en ond sirkel? Du har kanskje merket at folk som aldri har hatt tørre eller irritable øyne, sliter med å forstå hvor ille det er. Men det gjør vi. Vi vet at symptomer på tørre øyne kan gjøre det vanskelig å gjennomføre daglige aktiviteter som:

ARBEID
KJØRING
LESING
TV-TITTING

Tørre øyne høres kanskje ikke så farlig ut for noen som ikke har opplevd tilstanden, men det kan ha stor innvirkning på dagliglivet. Frustrasjonene rundt det å leve med tørre øyne kan føre til økende nivåer av angst og depresjon. Disse følelsene er normale, spesielt hvis symptomene dine forstyrrer arbeid og sosialt liv, så vel som dine daglige aktiviteter.

Til tross for at det er en svekkende tilstand for mange, er tørre øyne svært vanlig – faktisk er det den mest utbredte sykdommen over hele verden som påvirker øyets overflate.

GLOBALT KAN TØRRE ØYNE PÅVIRKE HALVPARTEN AV ALLE MENNESKER.

Å holde symptomene på tørre øyne under kontroll tar tid, og selv om det ikke finnes noen rask løsning, er OcuWellnessTM Hjelpemiddel-for-gode-rutiner og Ocutears®-øyedråpene fra Santen enkle løsninger som kan benyttes med én gang for å lindre frustrasjonen og irritasjonen rundt tørre øyne.

Finn ut mer om symptomer på tørre øyne og hva som skjer med øynene dine.

GRUNNLEGGENDE ØYEPLEIE FRA SANTEN

Bla gjennom Santens produktutvalg for å finne en god løsning for øyepleie som passer deg og dine behov, og som kan gi deg langvarig lindring fra tørre øyne, hovne øyne, blefaritt og andre øyesykdommer.
YTTERLIGERE RESSURSER
Informasjonen på dette nettstedet erstatter ikke anbefalinger fra legen din. Rådfør deg med en lege dersom du har spørsmål angående tilstander, symptomer eller behandlinger.