Hopp til hovedinnhold

CATIONORM®

Lær mer om Cationorm® emulsjonsøyedråper fra Santen

Oppdag de smarte øyedråpene designet for å beskytte, hydrere og helbrede øynene dine.

CATIONORM® ØYEDRÅPER FOR TØRRE ØYNE

Cationorm® øyedråper til tørre øyne er avanserte emulsjonsøyedråper som gir langvarig lindring ved tørre øyne, uansett hva årsaken for de tørre øyne måtte være. Disse kunstige tårene er en unik kationisk emulsjon som i realiteten etterligner ekte tårer, holder på fuktigheten og forhindrer fordampning for å opprettholde en normal produksjon av tårer.

Cationorm® for tørre øyne er tilgjengelig ved en rekke apoteker og nettbutikker. Du trenger vanligvis ikke resept for Cationorm®-øyedråper, men rådfør deg først med øyespesialisten din dersom du er usikker på om Cationorm®-øyedråpene er egnet for behandling av dine tørre øyne.

Hos Santen vet vi at øyedråper alene ikke er nok til å håndtere symptomene på tørre øyne. Det er derfor vi har laget en ny fremgangsmåte. I tillegg til Cationorm®-øyedråper, har Santen skapt OcuWellness Hjelpemiddelet-for-gode-rutiner som et verktøy for å danne gode, grunnfestede rutiner og vaner for selvbehandling av tørre øyne.

SLIK PÅFØRER DU ØYEDRÅPENE FRA SANTEN

Det er enkelt å bruke Cationorm®-øyedråper for tørre øyne. Finn ut mer om hvordan du påfører og bruker Cationorm® for å hydrere og fremme pleie av tørre øyne.

SAMMENSETNING AV CATIONORM® FOR TØRRE ØYNE

Cationorm® avanserte emulsjonsøyedråper hjelper til med å holde fuktigheten på plass, og gir deg helbredende, langvarig lindring av tørre øyne.

HVA HVIS ØYNENE MINE FORTSATT ER TØRRE OG IKKE BLIR BEDRE?

Hvis øyedråper ikke lindrer symptomene på tørre øyne, finnes det andre alternativer som reseptbelagte medisiner og behandlinger. Finn ut mer om hvilke alternativer som kan være tilgjengelige for deg.

GRUNNLEGGENDE ØYEPLEIE FRA SANTEN

Bla gjennom Santens produktutvalg for å finne en god løsning for øyepleie som passer deg og dine behov, og som kan gi deg langvarig lindring fra tørre øyne, hovne øyne, blefaritt og andre øyesykdommer.
Informasjonen på dette nettstedet erstatter ikke anbefalinger fra legen din. Rådfør deg med en lege dersom du har spørsmål angående tilstander, symptomer eller behandlinger.