Hopp til hovedinnhold

ØYEPROBLEMER

Det finnes en rekke ting som kan øke sjansene dine for å oppleve problemer med øynene, blant annet tørre øyne. Mye skjermtid og miljøfaktorer miljøfaktorer (f.eks. klimaanlegg, sollys og vind) er to av de vanligste utløserne for tørre øyne. Bruk av kontaktlinser over lengre tid enn anbefalt kan være med på å forårsake tørrhet og ubehag. Rødhet og hevelse kan være et resultat av sesongmessige allergier, høysnue eller andre omgivelser som irriterer øynene dine. Les videre for å finne ut mer om disse faktorene og viktigheten av sunne rutiner for øyepleie. Gå til vårt OcuWellness-Hjelpemiddel-for-gode-rutiner for å komme i gang.

MYE SKJERMTID

Vi bruker mer tid foran datamaskiner, smarttelefoner, nettbrett og TV-skjermer enn noen gang før, og dette kan resultere i vanlige øyeproblemer som anstrengelse av øynene, røde og tørre øyne. Finn ut mer om hvordan du kan opprettholde en god øyepleie og viktigheten av å implementere sunne vaner foran skjermen.

UBEHAG VED KONTAKTLINSER

Bruk av kontaktlinser over lengre perioder kan skape eller forverre øyeproblemer som røde og tørre øyne. Les videre for å finne ut hvordan du kan lindre ubehag fra kontaktlinser med noen enkle rutiner for en god øyepleie.

EKSPONERING FRA OMGIVELSENE

Hver dag blir vi utsatt for en rekke triggere fra omgivelsene våre som kan forårsake øyeproblemer. Oppdag hva disse er og hvordan de kan påvirke øyehelsen din og de ulike symptomene.

RØDHET OG HEVELSE

Rødhet på øyet og hevelse er blant de vanligste øyeproblemene. Å opprettholde riktig øyepleie og hygiene er viktig for å unngå dette og andre øyehelseproblemer.

HVA ER DEN PERFEKTE LØSNINGEN FOR DEG?

Det kan være en utfordring å finne det riktige produktet som gir deg og øynene dine lindring. Hva om du kunne svare på noen få enkle spørsmål og velge det perfekte øyepleie-produktet for deg? Med EyeDrop Finder – quizen som hjelper deg til å finne de rette øyedråpene, kan du det!

GRUNNLEGGENDE ØYEPLEIE FRA SANTEN

Bla gjennom Santens produktutvalg for å finne en god løsning for øyepleie som passer deg og dine behov, og som kan gi deg langvarig lindring fra tørre øyne, hovne øyne, blefaritt og andre øyesykdommer.
Informasjonen på dette nettstedet erstatter ikke anbefalinger fra legen din. Rådfør deg med en lege dersom du har spørsmål angående tilstander, symptomer eller behandlinger.