Hopp til hovedinnhold

ØYEPLEIE FOR TØRRE ØYNE

Vi forstår at det kan være plagsomt å ha irriterte og tørre øyne, og folk innser kanskje ikke hvor ubehagelig og frustrerende det kan være. Les videre for å lære mer om symptomer på tørre øyne (inkludert symptomer du kanskje ikke vet om), årsaker som for øyeblikket er kjent, ulike behandlinger på tørre øyne og hvordan du kan forhindre tørre øyne med den rette øyepleien og gode rutiner.

PLAGET AV TØRRE ØYNE?

Føler du deg frustrert over å ha tørre øyne? Du er ikke alene. Oppdag hvorfor andre mennesker opplever tørre øyne, og start din reise mot en bedre øyehelse med ocutears®-øyedråper.

SYMPTOMER PÅ TØRRE ØYNE

Det er mange symptomer på tørre øyne som kan være ubehagelige og kan gi langsiktige problemer. Oppdag hva som skjer når du har tørre øyne, og symptomer du kanskje ikke visste om.

ÅRSAKER TIL TØRRE ØYNE

Årsakene til tørre øyne varierer fra alder til omgivelser (som varme, kulde, vind, støv eller forurensning), og visse øye- og helsetilstander. Finn ut hva som kan være med på å forårsake tørre øyne hos deg, og hvordan en god øyepleie kan være til hjelp.

BEHANDLE OG PLEIE TØRRE ØYNE

Flere behandlinger for tørre øyne er tilgjengelige for å hjelpe deg å håndtere symptomene dine. Ocutears®-øyedråper gir lindring for langvarige symptomer på tørre øyne.

FOREBYGG TØRRE ØYNE MED OCUTEARS®-ØYEDRÅPER

Det å unngå triggere for tørre øyne er en viktig del av å håndtere symptomene dine. Les videre for å oppdage vanlige vaner og omgivelser som kan påvirke symptomene dine, og hvordan du kan håndtere dem med OcuWellnessTM Hjelpemiddel-for-gode-rutiner.

HVA ER DEN PERFEKTE LØSNINGEN FOR DEG?

Det kan være en utfordring å finne det riktige produktet som gir deg og øynene dine lindring. Hva om du kunne svare på noen få enkle spørsmål og velge det perfekte øyepleie-produktet for deg? Med EyeDrop Finder – quizen som hjelper deg til å finne de rette øyedråpene, kan du det!

GRUNNLEGGENDE ØYEPLEIE FRA SANTEN

Bla gjennom Santens produktutvalg for å finne en god løsning for øyepleie som passer deg og dine behov, og som kan gi deg langvarig lindring fra tørre øyne, hovne øyne, blefaritt og andre øyesykdommer.
Informasjonen på dette nettstedet erstatter ikke anbefalinger fra legen din. Rådfør deg med en lege dersom du har spørsmål angående tilstander, symptomer eller behandlinger.