Hopp til hovedinnhold

RØDHET OG HEVELSE

Symptomer på allergi mot ting som pollen, hår fra kjæledyr, støv, mugg og gress, kan ligne på symptomene man får ved tørre øyne, og hvordan man kan forbedre øyehelsen når man også har allergier.

Det er derfor helt normalt å føle seg forvirret av hvilken type øyepleie som er best for å håndtere tørre, hovne eller røde øyne, og hvordan man kan forbedre øyehelsen når man også har allergier.

Antihistaminer kan virke som det åpenbare valget for å håndtere rødhet og hevelse i øynene, men det er usannsynlig at det hjelper mot tørre øyne, og kan til og med gjøre dem verre.

Avhengig av hvilken type allergi du har, er det flere ting du kan gjøre for å håndtere problemer med tørre øyne som rødhet og hevelse i øynene, samtidig som du opplever allergier.

Overvinn rødhet og hevelse i øynene med tips fra vårt OcuWellness-Hjelpemiddel-for-gode-rutiner og Ocutears®-øyedråper fra Santen.

GRUNNLEGGENDE ØYEPLEIE FRA SANTEN

Bla gjennom Santens produktutvalg for å finne en god løsning for øyepleie som passer deg og dine behov, og som kan gi deg langvarig lindring fra tørre øyne, hovne øyne, blefaritt og andre øyesykdommer.
YTTERLIGERE RESSURSER
Informasjonen på dette nettstedet erstatter ikke anbefalinger fra legen din. Rådfør deg med en lege dersom du har spørsmål angående tilstander, symptomer eller behandlinger.