Hopp til hovedinnhold

MYE SKJERMTID

For lang skjermtid på digitale enheter er et problem over hele verden, en undersøkelse anslår at en gjennomsnittlig person bruker tilsvarende 34 år av livet sitt til å stirre på en skjerm.

Med lengre tid hjemme på grunn av COVID-19-pandemien, har eksponeringen øyene våre blir utsatt for foran skjermen økt i enda større grad. Hvis du har funnet ut at du bruker mer tid på å stirre på dataskjermen, nettbrettet eller smarttelefonen, kan øynene dine føles vonde og linsene tørre.

Med så mye tid foran skjermen må øynene jobbe hardere, noe som kan resultere i tørre, røde og slitne øyne som fører til en tilstand som kalles Computer Vision Syndrome (CVS), også kjent som digital øyebelastning. Du kan oppleve følgende symptomer og øyeproblemer som et resultat:

Øyebelastning
Hodepine
Uklart syn eller dobbeltsyn
Tørre øyne
Rennende øyne
Øyeirritasjon, brennende eller kornet følelse
Smerter i nakke og skulder

Disse symptomene er vanligvis midlertidige, men kan komme tilbake eller forverres hvis du ikke tar noen forholdsregler for å forhindre dem.

Gjør en positiv endring i øyehelsen, skjermvanene og øyepleien din, og forbedre symptomene på tørre øyne eller tørre linser med vårt OcuWellness-Hjelpemiddel-for-gode-rutiner og Ocutears®-øyedråper fra Santen.

GRUNNLEGGENDE ØYEPLEIE FRA SANTEN

Bla gjennom Santens produktutvalg for å finne en god løsning for øyepleie som passer deg og dine behov, og som kan gi deg langvarig lindring fra tørre øyne, hovne øyne, blefaritt og andre øyesykdommer.
YTTERLIGERE RESSURSER
Informasjonen på dette nettstedet erstatter ikke anbefalinger fra legen din. Rådfør deg med en lege dersom du har spørsmål angående tilstander, symptomer eller behandlinger.