Hopp til hovedinnhold

CATIONORM® SAMMENSETNING

Cationorm® er en konserveringsmiddelfri kationisk emulsjon (kunstig tåre), noe som betyr at det er en positivt ladet løsning laget av oljer i vann. Denne unike formelen er designet for å gi langvarig lindring fra symptomene på tørre øyne. Les videre for å lære mer om Cationorm®-sammensetningen og hva den består av.

Oljebaserte kunstige tårer

Mens vannbaserte kunstige tårer gir rask lindring av symptomer av tørre øyne, inneholder Cationorm®-øyedråper lipider som supplerer og støtter stabiliteten til tårefilmen, og sørger for langsiktig lindring på tørre øyne, samtidig som den effektivt fukter og smører øyet.

Forhindrer at tårer fordamper
Fyller på tårefilmens naturlige lipider
Lindrer tørre øyne forårsaket av f.eks. overgangsalder og visse medisiner

Positiv elektrostatisk tiltrekning

Det kationiske middelet (CKC) i Cationorm®-øyedråper sørger for den positive ladningen til nanooljedråpene i løsningen, og skaper en tiltrekning mellom løsningen og overflaten av øyet, som er negativt ladet. Denne unike teknologien bidrar til å sikre mer effektiv og langvarig adhesjon til øyets overflate for langvarig lindring av tørre øyne.

Positiv elektrostatisk tiltrekning holder fuktigheten på plass lenger
3-lags tåreteknologi fungerer for å beskytte, hydrere og fremme tilheling

Finn ut om Cationorm®-øyedråpene kan gi den lindringen du trenger for tørre øyne. Besøk nettbutikken vår for å kjøpe Cationorm® emulsjonsøyedråper, og sjekk ut OcuWellness-programmet for gode råd og hjelpemidler til tørre øyne.

GRUNNLEGGENDE ØYEPLEIE FRA SANTEN

Bla gjennom Santens produktutvalg for å finne en god løsning for øyepleie som passer deg og dine behov, og som kan gi deg langvarig lindring fra tørre øyne, hovne øyne, blefaritt og andre øyesykdommer.
YTTERLIGERE RESSURSER
Informasjonen på dette nettstedet erstatter ikke anbefalinger fra legen din. Rådfør deg med en lege dersom du har spørsmål angående tilstander, symptomer eller behandlinger.