Hopp til hovedinnhold

Om Santen

SELSKAPSOVERSIKT OVER SANTEN

Med en stolt historie som går tilbake til 1890, er Santen det største uavhengige selskapet som utelukkende fokuserer på øyepleie. Vi forsker på, utvikler, markedsfører og distribuerer medisiner og medisinsk utstyr som har hjulpet over 30 millioner mennesker i mer enn 60 land.

Vi ønsker å gi pasientene våre en bedre øyehelse, siden vi vet hvor stor innvirkning det har på livskvaliteten deres. Vi er stolte av arven vår, som gir oss en enestående kompetanse og sterke ressurser på dette området. Vi fortsetter å fremme spesialist-fagfeltet vårt, inkludert det viktige arbeid med sjeldne sykdommer, områder med lite ressurser og innovative teknologier.

I Europa, Midt-Østen og Afrika er Santen ledende innen behandling av glaukom, blefaritt og tørre øyne, med behandlinger for alle stadier og typer lidelser. Vi utvider også behandlingene våre av øyeinfeksjoner og allergier (hovne øyelokk), samt utstyr for korrigering av syn og glaukomkirurgi.

På grunn av spesialistfokuset vårt kan pasienter og helsepersonell stole på at Santen leverer aller høyeste standard av kvalitet og sikkerhet innen øyepleie og -behandlinger.

Vårt mål med OcuWellnessTM fra Santen

Santens mål er å bli en sosial innovatør innen øyepleie. Med støtten fra de menneskesentrerte verdiene våre, er målet vårt å gi mennesker glede gjennom et godt syn – et liv med den beste synsopplevelsen for alle individer rundt om i verden.

For personer med tørre øyne og blefaritt, har vi derfor laget OcuWellnessTM. Vårt ønske er å gjøre alt vi kan for å frigjøre pasientene fra ubehaget de møter hver eneste dag med den beste øyepleien vi kan tilby dem.

For å oppfylle ønsket vårt, har vi jobbet hardt over mange år for å utvikle øyepleie-behandlingene Ocutears® og Puralid® Lipogel, gjennom forskning, utvikling og testing. Vi har også brukt kunnskap og lang erfaring for å lage OcuWellnessTM Habit Builder Tool – hjelpemidlet for gode rutiner, som bruker enkel atferdsvitenskap til å hjelpe pasienter med å skape en god rutine for øyepleie med hensyn til tørre øyne.

Når vi ser på fremtiden, er vi klare til å omfavne endringer, fortsette å utvikle oss og tilpasse oss pasientenes behov. Vi er sikre på at etter hvert som Santen vokser, vokser fordelene vi gir pasienter, deres kjære og samfunnet generelt. 

Informasjonen på dette nettstedet erstatter ikke anbefalinger fra legen din. Rådfør deg med en lege dersom du har spørsmål angående tilstander, symptomer eller behandlinger.