Hopp til hovedinnhold

ØYEPLEIE FOR VOKSNE

Daglige vaner for øyepleie hos voksne er viktige for å opprettholde kvaliteten på den beskyttende tårefilmen, slik at øynene våre forblir sunne og i stand til å fokusere godt og gi et klarere syn.

I tillegg til å utvikle gode rutiner for øyepleie og holde øynene rene, kan hydrering bidra til å opprettholde eller forbedre øyehelsen din og hjelpe deg med å unngå potensielle problemer med øynene. Ved å gjøre følgende daglig kan du opparbeide en god rutine:

Påfør øyedråper – Påfør øyedråpene i henhold til instruksjonene på flasken.

Rengjør øynene daglig – Bløtlegg bomull eller en ren klut i varmt vann og tørk bort all overflødig olje eller skorpe som kan ha blitt dannet rundt øynene dine.

Masser øyelokkene – Bruk fingeren eller en bomullsdott til å massere øyelokkene forsiktig, det vil hjelpe deg å presse oljene ut av kjertlene i øynene.

Oppdag viktigheten av å bevare synet ditt og regelmessig sjekke øyet hos en spesialist for å oppnå en bedre øyehelse.

GRUNNLEGGENDE ØYEPLEIE FRA SANTEN

Bla gjennom Santens produktutvalg for å finne en god løsning for øyepleie som passer deg og dine behov, og som kan gi deg langvarig lindring fra tørre øyne, hovne øyne, blefaritt og andre øyesykdommer.
YTTERLIGERE RESSURSER
Informasjonen på dette nettstedet erstatter ikke anbefalinger fra legen din. Rådfør deg med en lege dersom du har spørsmål angående tilstander, symptomer eller behandlinger.